Op zoek naar workshop?

workshop
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. zondag 8 maart 2020. Familie en systeemopstellingen o.l.v Dr. Jan Devriendt, arts en counselor. Voor al wie verlangt naar verheldering, persoonlijke groei en transformatie. Tessenderlo, Buurthuis't' Goor Engsbergen. Cursus of workshop. zondag 8 maart 2020. Scherpenheuvel-Zichem, De Pelgrim. Cursus of workshop. zondag 8 maart 2020. Erps-Kwerps Kortenberg, Sint-Pieterskerk. Cursus of workshop. 1-20 van 16080 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn. Bewaar deze zoekopdracht. Niet te missen. UiT in het weekend. 5 tips voor dit weekend. Muziek, expo, theater, festivals en ander plezier. Vandaag extra veel films, theater en lezingen over en door sterke en strijdlustige vrouwen. De mooiste plekjes. Op citytrip in Mechelen. Wandel over de Dijle, beklim de 500 trappen van de Sint-Romboutstoren en kom op adem in een museum.
Workshops events Fotomuseum Provincie Antwerpen.
Leg je portfolio voor aan fotografie-experts tijdens een portfolio review of workshop en bespreek samen met hen je werk. DOCWERK is een initiatief van het FOMU en vijf partners om documentaire fotografen een extra duw in de rug te geven.
Workshops Codefever.
Hier zullen wij verschillende workshops geven en kan je eens komen proeven van onze coding avonturen. Op onze workshops en evenementen kan je steeds meedoen om een CodeFever-lessenreeks te winnen. Het wedstrijdreglement vind je hier: wedstrijdreglement. Hoe werkt het? Wat kost het? Start jouw Trainingstraject. Maak kennis via een Workshop.
Workshop women only! Maakworkshops Brico.
Sifon losmaken voor reiniging, ontstopping. Duur: 3 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 dagen voor de workshop. De prijs is inclusief gebruik van alle materialen en benodigdheden tijdens de workshop. Op alle maakworkshops zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. De Robianostraat 155, 2150 Borsbeek.
Workshops Yoga on Call Yoga in Gent.
Je wilt heel graag yoga delen met je kinderen thuis of op het werk, maar je weet niet goed hoe je dit aanpakt? Deze praktijkgerichte workshop zal je enkele basistools meegeven om je eerste stappen te zetten in het geven van kinderyoga voor kinderen van peuterleeftijd tot ongeveer 12 jaar.
WORKSHOPS Feeƫrieke.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Workshops BOZAR Brussel.
Deze workshop is een must op het Singing Brussels Celebration Weekend. Het bekende muziekensemble VOCES8 leert je werken uit het programma van het grote, interactieve concert Voices of Change, dat beg. 06 mei 18. Workshop Human Beatbox. met Gaspard Herblot.

Contacteer ons