Zoeken naar workshop

workshop
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Cursus of workshop. Verfijn of wijzig resultaten. Volgende 7 dagen. Volgende 14 dagen.
Workshops events Fotomuseum Provincie Antwerpen.
Leg je portfolio voor aan fotografie-experts tijdens een portfolio review of workshop en bespreek samen met hen je werk. DOCWERK is een initiatief van het FOMU en vijf partners om documentaire fotografen een extra duw in de rug te geven.
Workshops Codefever.
Hier zullen wij verschillende workshops geven en kan je eens komen proeven van onze coding avonturen. Op onze workshops en evenementen kan je steeds meedoen om een CodeFever-lessenreeks te winnen. Het wedstrijdreglement vind je hier: wedstrijdreglement. Hoe werkt het? Wat kost het? Start jouw Trainingstraject. Maak kennis via een Workshop.
Workshop women only! Maakworkshops Brico.
Sifon losmaken voor reiniging, ontstopping. Duur: 3 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 dagen voor de workshop. De prijs is inclusief gebruik van alle materialen en benodigdheden tijdens de workshop. Op alle maakworkshops zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. De Robianostraat 155, 2150 Borsbeek.
Workshops Yoga on Call Yoga in Gent.
Een Celebration Day for Girls is een workshop voor meisjes van 10-12 jaar en hun moeder of verzorgster. De workshop heeft als doel de schaamte weg te nemen over de lichamelijke veranderingen tijdens de puberteit, en met name over het thema menstruatie.
WORKSHOPS Feeƫrieke.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Workshops BOZAR Brussel.
Deze workshop is een must op het Singing Brussels Celebration Weekend. Het bekende muziekensemble VOCES8 leert je werken uit het programma van het grote, interactieve concert Voices of Change, dat beg. 06 mei 18. Workshop Human Beatbox. met Gaspard Herblot.

Contacteer ons