Meer resultaten voor Guerilla

Guerilla
Guerilla 12 door Danstheater AYA en DOX Theaterkrant.
Hoe ziet een revolte eruit? Mensen schreeuwen met opengesperde mond, de gebalde vuisten in de lucht, het lichaam voorover hellend. DOX en danstheater AYA gebruiken dat beeld om hun jongerenvoorstelling Guerilla te openen maar dan geluidloos en in slow motion.
Altijd al guerilla-tuinier willen worden? Curieus.
We kiezen ervoor om aan de slag te gaan met bijenmengsels. Een zadenmengeling samengesteld uit eenjarige planten die veel nectar en pollen produceren en hierdoor veel bijen en vlinders lokken. Je kan de zaadbommen gebruiken van april tot en met juni.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Guerilla Goodness Truecolours.
We noemen onze aanpak Guerilla Goodness. Guerilla betekent letterlijk kleine oorlog. We ontketenen met guerilla goodness een heel klein beetje oorlog, die beter is dan onuitgesproken woorden of lachjes van venijn. Een heel klein beetje oorlog als middel, goodness als doel.
Guerilla marketing voor je bedrijf: effectief en low budget 1819.be.
Creativiteit is dus de boodschap om op te vallen. Bedoeling van guerilla marketing is een unieke interactie met je doelgroep tot stand te brengen door een creatieve, ludieke en verrassende campagne op te zetten die veel ophef en gratis reclame genereert.
Guerrilla Wikipedia.
Dit kan door een charme-offensief bij de plaatselijke bevolking, het nalaten van harde represailles die de bevolking in de armen van de guerilla kan drijven, diens ideologie te weerleggen, en de bevolking op allerlei manieren te helpen door bijvoorbeeld scholen en werkverschaffingsprojecten te stichten.
Guerrillamarketing Wikipedia.
Meaningful marketing, deze vorm van marketing wordt gebruikt vanuit een goede daad. Een voorbeeld hiervan is het eye contact experiment, waarbij mensen de verbinding door oogcontact met een vreemde aangaan. Tissue-pack marketing, dit een variant op het gewone flyers uitdelen.
GUERILLA definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/GUERILLA/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Contacteer ons