Resultaten voor coffee

coffee
Specialty coffee IzyCoffee.
Als onderdeel van de cursus hebben de IzyCoffee barista's' de wereldwijd geaccepteerde Specialty Coffee Association diploma's' Introduction" to Coffee" en Barista" Skills Foundation" bekomen. Een verder bestanddeel van de cursus is een initiatie in de latte art het verfraaien van de koffie met gedeeltelijk opgeschuimde melk die in tekeningen gegoten wordt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Machines for Coffee Pods Espresso Capsules Nespresso.
Take a break with VERTUO. Our newest edition of the What Else newspaper has arrived! VertuoPlus Deluxe Black C. Italian Biscuit Box. Cantuccini Almond Honey Biscuits. Vertuo Coffee Mug Set. Amaretti Almond Biscuits. VertuoPlus Deluxe Black C. Vertuo Coffee Mug Set.
Coffee-Center V-ZUG N.V. België.
Het Coffee-Center van V-ZUG is het perfecte toestel voor koffieliefhebbers en hobby-barista's. Daarmee lukt elke koffiespecialiteit op meesterlijke wijze en precies naar uw smaak. Voor eersteklas koffiegenot, bijna zoals in de koffiebar maar dan thuis. De wereld van koffie. Naar de producten.
OR Coffee Specialty Coffee Roasters OR Coffee.
Your customers deserve the best quality coffee. Coffee lessons for coffee lovers. Coffee beans are only the beginning of the journey to a delicious cup of coffee. We organise different workshops and a full barista training to help you become a true coffee expert.
Open Coffees: ongedwongen netwerken onder ondernemers SBB.
Ik wil op de hoogte blijven van Open Coffees in. Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gedeeld worden met de mede-organisatoren van Open Coffee en dit louter in het kader van de organisatie van Open Coffee-evenementen.
Nieuw! Coffee Coach gaat van start kennismaking Werk met Zin.
Coffee Coach / 2017.10.31 Coffee Coach in november. Coffee Coach was amper twee weken bezig en is intussen al een begrip geworden. Dankzij deze actie vinden vele mensen de. Anders werken / 2018.06.29 Bewust een stap terugzetten op het werk: hét redmiddel tegen burn-outs?
French Coffee Colruyt.
1 Klop de room half stijf. 2 Doe de suiker samen met de cognac in een. hittebestendig glas en roer goed. 3 Overgiet met de warme koffie en giet er de room op via de bolle kant van een eetlepel.

Contacteer ons