Meer resultaten voor mail

mail
E-mail hosting. Altijd overal beschikbaar, mét gratis premium support!
Onze mailboxen werken vlot samen met e-mailprogramma's' zoals Outlook, Apple Mail. Dankzij IMAP-technologie blijven je e-mails perfect synchroon op al je toestellen. Een mail die je opent op je smartphone zal ook op je laptop als gelezen" gemarkeerd staan. Je computer niet bij de hand?
Best practices om efficiënt met e-mail om te gaan MT.be.
Voor inkomende mail zijn er vier Ds.: Delete of stel een regel in zodat de e-mail in de toekomst niet meer in je inbox terechtkomt. Do op voorwaarde dat je de e-mail binnen de twee minuten kan afhandelen. Delegate: geef de taak die aan de mail verbonden is door aan de geschikte persoon en vlag de mail eventueel voor opvolging.
Windows 10 Mail instellen Ondersteuning One.com.
Stap 1 Open Windows 10 Mail en klik op Aan de slag Stap 2 Klik op Account toevoegen Stap 3 Kies Ander account POP, IMAP Stap 4 Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden Stap 5 Klaar!
Mail die ik naar Hotmail/Gmail verstuur komt niet TransIP.
Je kunt op http//www.kitterman.com/spf/validate.html: je SPF-record laten controleren. Hieronder staan links geplaatst met de richtlijnen die worden gehanteerd door Gmail en Hotmail voor het ontvangen van mail.: Wanneer je aan de bovenstaande richtlijnen voldoet, zul je normaliter geen problemen meer hebben met het verzenden van je e-mails.
Vlot beheer van je e-mails met Proximus Mail Proximus.
We slaan al je data op in ons datacenter in België en hanteren de hoogste veiligheidsnormen. Ze worden nooit gelezen of gebruikt voor commerciële doeleinden wat wel gebeurt bij o.a. Gmail, Yahoo Mail, Outlook en andere kosteloze oplossingen. We stellen standaard ook antispam en antivirusfuncties in.
E-mail en agenda ICT-Voorzieningen.
Voorkeursbrowser is Internet Explorer, een goed alternatief zeker voor Apple-gebruikers is Firefox. Als u op de werkplek niet over Outlook beschikt, maar gebruik maakt van een ander mailpakket, vul daar dan de IMAP-instellingen in om mail te lezen en te versturen.
E-mail, Canvas, e-studentservice, wifi, intranet Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Je KdG-paswoord vergeten? Stuur een mail vanuit je privé-mailadres naar servicedesk.ict@kdg.be je privé-mailadres moet overeenstemmen met het mailadres dat vermeld staat in e-studentservice onder de rubriek persoonlijke gegevens. Je vermeldt dit zeker in je mail: subject aanvraag" paswoord reset, voornaam en naam.
5 tips voor het versturen van betere e-mails OMCollective.
Zorg ervoor dat je telkens de juiste soort mail verstuurt. Afhankelijk van de situatie op een bepaald moment én de boodschap die je wil versturen, moet je de keuze maken tussen welk type mail je gaat gebruiken. In totaal zijn er 8 mogelijke variaties.:

Contacteer ons