Meer resultaten voor dashboard

dashboard
Business Dashboard.
Dashboard Passend Onderwijs Vensters.
Voor de gebruikers van het Dashboard en geïnteresseerden hebben we een praktische handleiding gemaakt. Deze handleiding geeft inzicht in de mogelijkheden van het Dashboard en hoe je het in de praktijk kan gebruiken. Het is beschikbaar via Downloads en links in het Dashboard zelf of download het direct.
Dashboard Klimaatneutraal Klimaatneutraal Mechelen.
Contacteer Mechelen Klimaatneutraal. Wat zoek je? Volg ons op. In dit dashboard ontdek je of Mechelen op koers zit voor klimaatneutraliteit! Opgepast, de gegevens zijn gevalideerd tot 2013. Overige gegevens zijn indicatief. Het volledige rapport van 2013 vind je hier.
Google Dashboard.
dashboard
Als u met de muis over een tegel gaat verschijnt er een knop om tegels te verplaatsen en een knop om de tegel te verwijderen. Thema delen Het thema kan worden gedeeld via een URL die u kunt vinden in het wijzig thema dialoog.
Dashboard MyParcel.
Teamleader Marketplace.
Dashboard Wikipedia.
Tot de jaren 1950 was het dashboard niet meer dan een plank, waarin de instrumenten geplaatst werden. Aanvullende instrumenten konden bijgeplaatst worden door het eenvoudigweg boren van een gat, waarna hierin de extra meter geschroefd kon worden. In de jaren 1960 gaf de toepassing van gekromde voorruiten zoals de panoramavoorruiten ruimte voor stilering van het dashboard.

Contacteer ons