Meer resultaten voor Tools

Tools
Tools HRwijs.
Tools van HRwijs. Stel je VRAAG aan HRwijs. U bent hier. Vind je niet de juiste tool? Geen tijd of zin om te zoeken? Stel je vraag aan onze helpdesk! Mieke, Fatma en Kirsten staan voor je klaar. Checklist spontane opleidingsvragen.
Startpunt VIVES.
Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle digitale tools die je tijdens je opleiding nodig kunt hebben. Voor de meeste van deze tools zijn ook aparte pagina's' met tips en handleidingen beschikbaar. Ben je een student op afstand, bekijk dan het Startpunt afstandsonderwijs.
Gebruik de online tools van het ACV ACV NATIONAAL.
Gebruik de online tools van het ACV. Rekentool waarmee je kan berekenen wat de regeringsmaatregelen je kosten. Rekentool waarmee je kan berekenen wat de taxshift en de indexsprong opleveren aan je werkgever. Bereken het verschil tussen je bruto en je nettoloo n.
Online tools CIBweb.
Interesse in de Verzekering Gewaarborgd Wonen die uw hypotheek mee helpt betalen als u zonder werk valt of ziek. Via de gratis tool Vastgoedinfo Vlaanderen kan u als vastgoedmakelaar voor onroerende goederen gelegen in. Vastgoedmakelaars, immobiliënmaatschappijen en notarissen moeten potentiële kopers en huurders duidelijk informeren.
Tools testen Jobat.be.
Zo kunnen we relevante in plaats van willekeurige advertenties tonen en jobs aanbevelen naast de gewone zoekresultaten. De cookies zijn nodig om jou deze gepersonaliseerde dienst te leveren. Klik hier om de volledige voorwaarden van deze dienst of ons cookiebeleid te lezen.
Tools Werken aan geletterdheid.
op de werkvloer. We ontwikkelen momenteel nieuwe tools die we hier zullen plaatsen. Kom regelmatig een kijkje nemen! Documenten en formulieren. Checklist Lezen schrijven. Tips om duidelijke teksten te schrijven. 10 tips voor duidelijke presentaties. Duidelijke handleidingen en instructiefiches opmaken.
Digibord tools, lessen en spelletjes Gynzy.
Als het heel lang duurt, dan zou het kunnen zijn dat u uw Browser Cache moet leegmaken, of dat u geen goede versie van Flash heeft geïnstalleerd. Browser Cache leegmaken.: Druk in de browser op de CRTL-SHIFT-DEL toetsen, en vink alleen Tijdelijke Internet Bestanden aan.
Dierickx bvba Welkom bij Dierickx.
Hierbij worden kwaliteit en een goede dienstverlening hoog in het vaandel gedragen. Op basis van plannen, handmatige schetsen, opmetingen door ons of door voorbeelden kan DIERICKX bvba een volledig afgewerkt artikel maken volgens de wens van de klant en met de gevraagde specificaties.

Contacteer ons