Zoeken naar Social

Social
Tilburg University School of Social and Behavioral Sciences.
School of Social and Behavioral Sciences. Mail ons / reageer. Mail a friend. School of Social and Behavioral Sciences. De Tilburg School of Social and Behavioral Sciences omvat, naast de traditionele disciplines Psychologie en Sociologie, unieke multidisciplinaire onderzoeksgebieden en researchgroepen waarvan het gros een maatschappelijk veld als uitgangspunt heeft.
Social profit.
Het grote publiek zal de social profit zonder twijfel beter kennen onder de benaming non profit. Unisoc geeft er de voorkeur aan te spreken over social profit, een notie die de essentie van het ondernemen in de social profit perfect samenvat.
Social Profit Gent School voor Social Profit en Publiek Management.
Je verwerft een diepgaand inzicht in het modelmatige en theoretische aspect van management in de social profit en publieke sector. Maar bovenal leer je in een omgeving die vertrouwd is met de cultuur van social profit en publieke organisaties! CULTUUR EN KUNSTMANAGEMENT.
social academy for a better social dialogue.
LAB: Hoe maak ik een social media plan op maat van mijn bedrijf? Voka.
Home / Activiteiten / LAB: Hoe maak ik een social media plan op maat van mijn bedrijf? LAB: Hoe maak ik een social media plan op maat van mijn bedrijf? Ziet u het bos eigenlijk nog wel door de bomen in social media landschap?
Social Practice LAB Ortho en Sociaal Werk AP AP Hogeschool.
Social Practice LAB Ortho en Sociaal Werk AP. Social Practice LAB Ortho en Sociaal Werk AP. De opleidingen Orthopedagogie en Sociaal Werk organiseren op dinsdag 28 november 2017 de tweede editie van Social Practice LaB. Een event met lezingen, debatten, workshops voor het sociaal-agogisch werkveld, alumni, studenten en medewerkers van beide opleidingen.
PXL-Social work. PXL.
Centraal in het beroep van een maatschappelijk assistent staat immers het assisteren van mensen bij hun individuele, sociale, beroepsmatige, psychologische en fysiologische noden en bewogenheden. Daarom verwachten wij van onze studenten naast leergierigheid en een reflecterend vermogen tevens een bewuste sociale ingesteldheid en bereidheid tot maatschappelijk engagement.
Hasselt by Social Deal: Korting tot wel 90%.
Download de vernieuwde Social Deal app. Meest gestelde vragen. Hoe werkt het? Sharing is Caring. Samenwerken met Social Deal. Adverteren op Social Deal. Een deal plaatsen op Social Deal. Werken bij Social Deal. Social Deal BVBA. Eugeen Leenlaan 1 bus 14.

Contacteer ons