Op zoek naar Freelancers?

Freelancers
Loopbaanplanning" voor freelancers" Workshop Bar d'Office.'
Loopbaanplanning voor freelancers Workshop. oktober 16 1000: 1200.: COMMUNICATIE EN INTERACTIE. Tijdens deze workshop laten we je op een interactieve manier proeven van loopbaancoaching voor ondernemende zielen, of ze nu hun eigen bedrijf runnen, als freelancer werken of op afstand werken als deel van een grotere organisatie.
Personal Branding voor freelancers en werknemers.
Solliciteren kun je leren. Jij weet wat je wil en hebt eerder een loopbaantraject met inzet van je loopbaancheques gevolgd. Maar je hebt je droombaan echter nog niet gevonden. Sollicitatietraining voor werknemers freelancers die hun loopbaancheques al ingezet hebben. Ook met loopbaancheques en in het kader van outplacement.
Informatie voor freelancers VVJ.
Over de VVJ. Home / Informatie voor freelancers. Informatie voor freelancers. Freelancejournalisten kunnen voor meer informatie het Journalistenloket raadplegen. Wij beschikken tevens over een lijst met Veelgestelde vragen. Enquête: hoeveel verdienen freelance journalisten in Vlaanderen? Download ook het Vademecum voor freelancers.
De belasting op toegevoegde waarde btw voor freelancers NextConomy.
Je rekent dan geen btw aan aan je klanten. Maar dat betekent ook dat je de btw die jij hebt betaald niet kan aftrekken. Naast de vrijstellingsregeling is er ook nog de forfaitaire btw-regeling. Die is minder relevant voor freelancers interim managers omdat dit maar voor bepaalde sectoren en beroepen geldt zoals apothekers, caféhouders en visventers.
Voor freelancers Engenius.
Engenius zet daarom sterk in op het creëren van een netwerkcontext voor freelancers waarin bijzondere aandacht uitgaat naar.: Engenius helpt startende freelancers op weg door hen te ondersteunen in dit proces, maar ook door hen te ontzorgen op administratief vlak.
Aantal freelancers in Vlaanderen in één jaar met 9 procent g. Het Nieuwsblad.
Eerder onderzoek aan de universiteit van Antwerpen wees uit dat vooral creatievelingen gebukt gaan onder een constante druk om opdrachten te versieren, en moeite hebben om rond te komen. Is het voor bedrijven ook niet gewoon goedkoper om freelancers in te schakelen in plaats van iemand in dienst te nemen?
Freelancers gezocht voor innovatief nieuwsproject publiq.
Om deze nieuwe nieuwsvormen verder uit te denken, uit te werken en uit te voeren zoeken we jonge freelancers die zin hebben om mee nieuws op jongerenmaat te maken. De tijd die je daaraan wekelijks of maandelijks wil besteden is op voorhand bespreekbaar.
Freelance werken zit in de lift.
Bedrijven huren vaker freelancers in. Het blijken echter niet alleen de voordelen van je eigen baas zijn die freelancen zo populair maken. De arbeidsmarkt biedt de laatste jaren ook meer mogelijkheden voor freelancers. Ondernemingen huren bijvoorbeeld steeds vaker freelancers in voor korte opdrachten of om knelpuntfuncties tijdelijk in te vullen.

Contacteer ons