Op zoek naar storytelling?

storytelling
Vergelijk 172 Storytelling opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Presentatietraining: Storydesign en Storytelling. date_range Maandag 13 mei 2019 in Amsterdam en 7 andere data. In deze tweedaagse training leren we je stap voor stap om storytelling toe te passen en onvergetelijke presentaties te houden. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Cursus Storytelling in business HAN.nl.
Logisch, een goed verhaal betekent immers onderscheidend vermogen. Juist het toepassen van storytelling maakt het verschil tussen iemand iets vertellen en iemand interesseren. Of juist iemand raken, betrekken en inspireren. Tijdens de cursus Storytelling in Business ontdek je het effect van storytelling!
Storytelling voor ledenverenigingen: er was eens BSAE vzw.
Vooral ook omdat de volgende BSAE masterclass op 23 februari 2018 net over storytelling gaat en ik graag op voorhand enkele zaken op een rijtje zet die mij interessant lijken. Wat me tot nu toe te veel stoorde aan storytelling is dat het veelal heel sterk marketing gericht is.
Storytelling: de 3 basisingrediƫnten om iemand te raken Frankwatching.
10 redenen waarom jouw bedrijf geen nieuwe mensen binnenhaalt. Storytelling: video draagt je organisatieverhalen. vr Visual storytelling: pak een stift teken je verhaal. vr Zo gooi je jus over je tekst heen. do Analyseer je reputatie zonder frustratie: 6 tips.
Dit is hoe storytelling werkt voor je merk SWOCC.
Wanneer storytelling was toegepast, kreeg men de volgende quote te zien: Imagine yourself running through the park. Your feet feel remarkably light etc. Cruciaal voor het effect van storytelling bleek de mentale simulatie van de deelnemers: of ze zich de beschreven situatie levendig konden voorstellen.
StoryDiggers Storytelling bureau voor uw organisatie en merk Brand Storytelling / Corporate Storytelling.
Kom verhaal halen! Het afgelopen jaar hebben we sessies verzorgd op het Content Marketing Storytelling Event, voor Adfo Academy, op het Multichannel Conference, Mixed Emotions Live, het Business Storytelling Congres en voor Beeckestijn Business School. 24 mei 2019: Beeckestijn Business School Training Storytelling.
Storytelling, wat is dat? Sigrid Van Iersel Verhalenmaker.
Professionalisering van storytelling voor en in organisaties in Nederland vind ik belangrijk. In 2015 werd ik daarom mede-oprichter van het Storytelling Gilde. Ik was de eerste in Nederland die een boek schreef over de toepassing van verhalen in teksten: Toverballen voor het Brein.
Storytelling in bedrijfsfilms CineSud.
Inmiddels doe ik al een tijd een beroep op onderstaande technieken en de mogelijkheden van storytelling om mijn eigen producties aantrekkelijker te maken. En het wordt steeds meer omarmd. Storytelling wordt ook in de corporate-wereld steeds meer omarmd. Storytelling the Stillmotion way.

Contacteer ons