Meer resultaten voor storytelling

storytelling
bol.com De kracht van storytelling, Carmine Gallo 9789047009160 Boeken.
In zijn boek legt hij de kracht van storytelling, voorzien van inspirerende en herkenbare voorbeelden, helder en overtuigend uit. Storytelling is een nieuwe manier van communicatie die eigenlijk eeuwenoud is, maar waarmee je organisaties en mensen in beweging kunt zetten.
Storytelling Pakhuis de Zwijger.
Speed dating workshop for journalists visual makers on re-imagining a new type of storytelling. Maandag 13 mrt t/m donderdag 16 mrt 2017 ma 13 mrt, 10.00. Urban Stories Festival. A sound installation that takes you on a stroll through the neighborhoods of Amsterdam.
Corporate storytelling: Hoe gebruik je storytelling voor je bedrijf? Mediaweb.
Daarmee is corporate storytelling een onmisbare vaardigheid in een tijd waarin verandering het nieuwe normaal is. Corporate storytelling is een onmisbare vaardigheid in een tijd waarin verandering het nieuwe normaal is. Een groot verschil tussen corporate storytelling en een gewoon verhaal, is dat corporate storytelling, als het goed is, inhaakt op een groot, overkoepelend thema.
Storytelling: de 3 basisingrediƫnten om iemand te raken Frankwatching.
10 redenen waarom jouw bedrijf geen nieuwe mensen binnenhaalt. Storytelling: video draagt je organisatieverhalen. vr Visual storytelling: pak een stift teken je verhaal. vr Zo gooi je jus over je tekst heen. do Analyseer je reputatie zonder frustratie: 6 tips.
Storytelling en storysharing Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bericht: Verlaat gesprek. U bent hier.: Het merkbeleid en de huisstijl. Storytelling en storysharing. Storytelling is de sleutel voor hedendaagse marketing. Het verschuift de focus op het wat naar een focus op het waarom. Het vertellen van een verhaal i.p.v.
Digital Storytelling Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
Dit postgraduaat loopt over een heel academiejaar en bestaat uit 39 studiepunten verdeeld over 5 opleidingsonderdelen: Inspiration in Digital Storytelling, Digital Storytelling skills, Experiment in Digital Storytelling, een stage en een individueel eindwerk. De eerste vier onderdelen combineren hoorcolleges met praktijkopdrachten die je tijdens ateliertijd uitwerkt.
Dit is hoe storytelling werkt voor je merk SWOCC.
Wanneer storytelling was toegepast, kreeg men de volgende quote te zien: Imagine yourself running through the park. Your feet feel remarkably light etc. Cruciaal voor het effect van storytelling bleek de mentale simulatie van de deelnemers: of ze zich de beschreven situatie levendig konden voorstellen.
Storytelling, wat is dat? Sigrid Van Iersel Verhalenmaker.
Professionalisering van storytelling voor en in organisaties in Nederland vind ik belangrijk. In 2015 werd ik daarom mede-oprichter van het Storytelling Gilde. Ik was de eerste in Nederland die een boek schreef over de toepassing van verhalen in teksten: Toverballen voor het Brein.

Contacteer ons