Resultaten voor social media training

social media training
Social Media Wijs Lessen, trainingen ouderavonden.
Social Media Wijs is gespecialiseerd op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren, leerlingen en ouders de kennis, mentaliteit en tools hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.
Social Media voor Beginners en Senioren cursus Interplein Academy.
Deze training is bedoeld voor mensen met weinig kennis van sociale media. De verschillende social media tools worden individueel uitgelicht en besproken. De training bestaat uit tien videos en duurt in totaal ongeveer 15, uur. Social Media 00 Intro. Social Media 01 Twitter.
Cursus Social Media Marketing Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je vindt in de cursus Social Media Marketing dan ook een uitgebreid hoofdstuk terug over dit onderdeel. Kortom: het CVA biedt jou een totaalpakket aan, gebundeld in overzichtelijke hoofdstukken die jou wegwijs maken in de wereld van Social Media Marketing.
Social media marketing Memori.
Daarvoor had hij een carrière als journalist en hoofdredacteur van een aantal ICT-vakbladen. Vandaag is hij vooral bezig met social media training, content marketing en corporate storytelling. Daarnaast is er nog tijd voor het gezin, KV Mechelen en Doctor Who.
Social Media trainingen regio Den Haag SocialLane.
Sociallane heeft veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van social media. Of het nu gaat om het werven van werknemers via social media of hoe je het beste social media kunt inzetten voor jouw bedrijf. Wij bieden diverse trainingen aan: Werven via Social Media, Meer business met Social Media, LinkedIn training.
Social media training volgen bij Invictus.
Workshop social campaigns. Naast deze social media workshops is het ook mogelijk om een workshop op maat te volgen voor jou en je collega's. Nieuwsgierig naar de social media trainingen? Wil je een social media training volgen bij onze partner?
Trainingen op maat Social Lemon Social Media Marketing.
Wil je voor je medewerkers een training Facebook voor zakelijk gebruik? Wil je weten hoe je jouw medewerkers of klanten ambassadeur kan maken van jouw bedrijf? Wil je weten hoe je LinkedIn kan gebruiken om nieuwe medewerkers te vinden? Wil je jouw verkoopsafdeling meer leren over netwerken via Linkedin? Wil je een interne opleiding Social Selling voor je medewerkers? Had je graag geweten hoe je via Facebookadvertenties meer verkoop kunt genereren? Niet gevonden wat je zoekt? Geen paniek, we bieden ook Social Media opleidingen volledig op maat.
Social Media Training voor Gemeenteraadsleden.
Programma Social Media training. Deel 1: Workshop Social Media 1 trainer, 1 dagdeel, maximaal 30 deelnemers. Ontwikkeling van social media in de afgelopen jaren. Social media als onderdeel van lokale democratie. Grootste valkuilen van social media. Grootste kansen van social media.

Contacteer ons