Zoeken naar social media training

social media training
Social Media Wijs Lessen, trainingen ouderavonden.
Social Media Wijs is gespecialiseerd op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren, leerlingen en ouders de kennis, mentaliteit en tools hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.
Social Media voor Beginners en Senioren cursus Interplein Academy.
Deze training is bedoeld voor mensen met weinig kennis van sociale media. De verschillende social media tools worden individueel uitgelicht en besproken. De training bestaat uit tien videos en duurt in totaal ongeveer 15, uur. Social Media 00 Intro. Social Media 01 Twitter.
Social Media Training / Workshop Cursus Social Media Ook Incompany.
Ben je zakelijk al van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten naar het volgende niveau tillen? Denk hierbij met name aan het creëren van meer bereik, interactie en conversies. Een goede social media strategie helpt je hierbij en faciliteert bij het behalen van jouw online marketing doelstellingen.
Social media marketing Memori.
Daarvoor had hij een carrière als journalist en hoofdredacteur van een aantal ICT-vakbladen. Vandaag is hij vooral bezig met social media training, content marketing en corporate storytelling. Daarnaast is er nog tijd voor het gezin, KV Mechelen en Doctor Who.
Social Media trainingen regio Den Haag SocialLane.
Sociallane heeft veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van social media. Of het nu gaat om het werven van werknemers via social media of hoe je het beste social media kunt inzetten voor jouw bedrijf. Wij bieden diverse trainingen aan: Werven via Social Media, Meer business met Social Media, LinkedIn training.
Social media training volgen bij Invictus.
Workshop social campaigns. Naast deze social media workshops is het ook mogelijk om een workshop op maat te volgen voor jou en je collega's. Nieuwsgierig naar de social media trainingen? Wil je een social media training volgen bij onze partner?
Training Social media strategie Frankwatching Academy.
Toon total_count resultaten. Dagelijkse nieuwsbrief elke werkdag, headlines. Wekelijkse nieuwsbrief elke maandag, populairste artikelen. Gratis Fw lid volg topics/auteurs, bewaar artikelen. We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden. Alle 7 vakgebieden. Frankwatching 2019 Creative Commons licentie van toepassing.
Social Media Training voor Gemeenteraadsleden.
Programma Social Media training. Deel 1: Workshop Social Media 1 trainer, 1 dagdeel, maximaal 30 deelnemers. Ontwikkeling van social media in de afgelopen jaren. Social media als onderdeel van lokale democratie. Grootste valkuilen van social media. Grootste kansen van social media.

Contacteer ons