Resultaten voor social media training

social media training
Keem Social Media Trainingen. Hoe scoort jouw bedrijf?
Je bent beter zichtbaar en vindbaar voor de doelgroep. Heb je interesse en wil je meer weten over de training LinkedIn? Meerdere malen een sessie met Keem Social Media Trainingen gehad. Deze vonden plaats in ons bedrijf, zodat voor Keem duidelijk is wat het beste aansluit op onze wensen.
Socialemediaburo.be We helpen jou groeien met sociale media!
Interessant, ik wil hier graag meer info over! Fans op sociale media. Blogberichten over sociale media. Hoe kunnen we je helpen? Maatwerk en open aanbod. We helpen veel organisaties stappen vooruit zetten met sociale media, via workshops, coachings, training etc.
Social media advies, workshops en trainingen Burnio.
We adviseren niet alleen op welke kanalen jouw doelgroep te bereiken is, maar gaan een stap verder. Van een jaarlijkse contentplanning tot training op locatie en van betaalde campagnes tot vormgeving. Tijd voor een echte sociale ontmoeting toch? Social media training.
Social Media Training / Workshop Cursus Social Media Ook Incompany.
Ben je zakelijk al van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten naar het volgende niveau tillen? Denk hierbij met name aan het creƫren van meer bereik, interactie en conversies. Een goede social media strategie helpt je hierbij en faciliteert bij het behalen van jouw online marketing doelstellingen.
eBirds social media advies training communicatie online marketing.
Dat doen we op veel verschillende manieren, maar altijd vanuit een plan en altijd doelgericht., of het nu om een training, advies, social media communicatie of aanverwante marketing ondersteuning gaat. Social media ondersteuning. Wij helpen je bij de effectieve inzet van social media.
Training Social Media Strategie Versterk je verhaal.
Bij Competence Factory geeft Paulus de trainingen Online storytelling, Social media van strategie naar uitvoering en Contentcreatie voor social media en Schrijven voor social media. Cursisten omschrijven Paulus steevast als ervaren en enthousiast. Opvallend aan een training van Paulus is zijn persoonlijke aanpak; als cursist weet je zeker dat jouw specifieke praktijksituatie aan bod komt.
School of social media.
Na afloop van de trainingssessies beschikten de CJGs over een concreet plan van aanpak om hun doelgroep van relevante informatie te voorzien. Ook bood de training ruimte voor beheersvraagstukken: wie is verantwoordelijk voor de online voorlichting, het beantwoorden van vragen van ouders en het afstemmen tussen de verschillende CJG-locaties? Opdrachtgever: CJG's' Borger Odoorn, Emmen en Coevorden. Upact: workshop bloggen. Voor studenten die deelnamen aan Upacts Peace of Minds Academy verzorgden wij een workshop bloggen. Tijdens de workshop leerden studenten hoe zij online kennis over actuele en complexe themas konden delen. Specifieke aandacht schonken we aan mogelijkheden om de betrokkenheid van lezers te vergroten, informatie toegankelijk te maken en het aanjagen van discussies te versterken. Trainingen online identiteit. Voor Hogeschool Windesheim, de Bouwmeester Amsterdam en Provincie Overijssel geven wij structureel trainingen op het snijvlak van nieuwe media, mobiliteit en identiteit. Iedere mobiliteitstraining is een individueel maatwerktraject. Opdrachtgevers: Hogeschool Windesheim, de Bouwmeester Amsterdam, Provincie Overijssel. Windesheim: blended learning. Voor docenten van hogeschool Windesheim geeft School of Social Media regelmatig workshops over blended learning.
Training Social media strategie Frankwatching Academy.
Toon total_count resultaten. Dagelijkse nieuwsbrief elke werkdag, headlines. Wekelijkse nieuwsbrief elke maandag, populairste artikelen. Gratis Fw lid volg topics/auteurs, bewaar artikelen. We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden. Alle 7 vakgebieden. Frankwatching 2019 Creative Commons licentie van toepassing.

Contacteer ons