Op zoek naar training?

training
Mindfulness training MBCT/MBSR Instituut voor Aandacht Mindfulness.
De I AM mindfulness training is een wetenschappelijk onderbouwde training die het beste uit verschillende werelden integreert. Je verhoogt je zelfkennis en je ontdekt hoe je gelukkiger en veerkrachtiger kan zijn. Je krijgt tips die je bestendiger maken tegen stress en burn-out.
Training online kopen ZALANDO. account. account. bag. bag. zalando logo. menu.
Het is een ongeschreven wet, maar u kan nu eenmaal niet in uw jeans verschijnen op het sportterrein. Wat u nodig heeft is een training op maat. Op die manier geniet u van een ongekende bewegingsvrijheid. Op Zalando.be kan u in de categorie training kiezen uit trainings van de beste merken.
Tweede aanwinst voor Anderlecht: Hij" maakte indruk op training."
Zijn" rehabilitatie verloopt erg vlot. Hij ligt goed in de groep en voelt zich comfortabel op het veld. Tegen Hoffenheim deed hij zijn job en op training maakte hij indruk met onder meer enkele knappe voorzetten, oordeelde La Dernière Heure.
Van ellebogenwerk naar samenwerking: training in procesvaardigheden voor trekkers en begeleiders van samenwerkingsverbanden Arteveldehogeschool Gent.
Er is ook veel ruimte voor ervaringsuitwisseling, onderlinge feedback en het bespreken van eigen cases. Na het volgen van deze verdiepende training zal je in spannende samenwerkingssituaties beter het hoofd koel kunnen houden en met meer gemak de gepaste interventies kunnen doen.
Training in het gebruik van de POS Hogeschool Gent.
Op basis van de uitkomsten kan je de aard en intensiteit van de ondersteuning optimaliseren om zo de kwaliteit van bestaan te bevorderen. Voor wie is de POS training? De POS training is voor iedere professional die ervaring heeft in het ondersteunen van personen met een verstandelijke beperking en die enigszins al getraind is in het afnemen en scoren van gedragsschalen.
Marcelo steelt de show op training bij Real Madrid Het Nieuwsblad.
@realmadriden 12 januari 2019. Real Madrid mag dan wel door een woelige periode gaan, het zelfvertrouwen van Marcelo is nog helemaal niet aangetast. Want wat de Braziliaan op training tot driemaal toe liet zien in een rondo was echt wel straf.
Training Festo.
Onze ervaren trainers, praktijkgerichte opleidingen en een uitgebreid aanbod aan leermiddelen en labo-opstellingen helpen u bij het verhogen van de competenties van uw medewerkers. Training and Consulting. Reeds meer dan 40 jaar verzorgt Festo Training and Consulting alle opleidingen in automatisering.
Training adoption services Proximus.
Training op maat. Contacteer onze account manager om een voorstel op maat van uw behoeften uit te werken. Contact our account manager to work out a tailored proposal of your private training. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons