Zoeken naar management

management
QMA.
Voor nu en voor de toekomst van uw bedrijf! Al meer dan 15 jaar ervaring in ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren en kennisdomeinen. Engstegenseweg 80/2 3520 Zonhoven stefan@qma.be T 320478 36 42 09 Quality Management Auditing.
Management Wikipedia.
Management wordt vaak gezien als onderdeel van de overhead bedrijfskunde van een organisatie. In de praktijk kunnen managers echter zowel overheadtaken bv. coördinatie als primaire taken verrichten. Het begrip management wordt ook gebruikt om de personen die belast zijn met het management, de bestuurders of leidinggevenden, als collectief aan te duiden.
Right Management ManpowerGroup Belgium.
Right Management is het eerste outplacementkantoor en wereldwijd leider voor oplossingen van talent en carrièremanagement. We laten talent bij onze klanten intern evolueren door oplossingen op maat te implementeren. Via zijn expertise creëert Right Management meer productiviteit en optimaliseert het de organisatie.
Specialist in Credit Management Vacatures in Credit Management TripleA.
Streng op het resultaat, zacht op de relatie. Credit Management zit verweven in ons DNA en wij gaan daar best ver in. Meer weten over Triple A Solutions? Werken in credit management Passie voor Credit Management. Bij Triple A wel.
Postgraduaat IT-management Hogeschool Gent.
Lectoren met praktijkervaring als IT-manager of projectmanager staan in voor jouw praktijkgerichte opleiding in alle aspecten van het IT-management. Dit team van vakspecialisten staat garant voor een kwaliteitsvolle opleiding afgestemd op de eisen van het werkveld. Zowel voor ITers als niet ITers.
Management van organisaties.
Het besteedt veel aandacht aan de bredere positionering van management binnen de veelheid aan kennisdomeinen en wetenschappelijke vakgebieden. Is management een onderdeel van economie? Wat is het verband tussen management en sociologie of psychologie? Waarom moeten managers beschikken over wiskundige inzichten?
Departement Facility Management Stad Gent.
Departement Facility Management. Het departement Facility Management staat in voor het facilitaire beheer van de stad: schoonmaak, onderhoud gebouwen, alle aankopen, beheer bouwen en verbouwen van het stadspatrimonium. het departement FM staat ten dienste van alle andere diensten binnen de Stad Gent.
Management UCLL.
Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Get a Buddy. Student visa for Belgium. Research Regional Collaboration. U bent hier. Bachelor na bacheloropleidingen Management. Banaba Advanced business management. Banaba Boekhoudkundige en fiscale expertise. Postgraduaat Business analyse.

Contacteer ons