Op zoek naar workshop?

workshop
Workshops / Creatieve Workshops oud-turnhout Wattedoen.be.
199 resultaten Workshops / Creatieve Workshops Wattedoen.be Uw vrijetijdsgids in Belgi! Oud-Turnhout.
Workshops Veritas BE.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken.
Cursus of workshop Oud-Turnhout UiT in Vlaanderen.
Op locatie met toegankelijkheidsvoorzieningen. Cursus of workshop Oud-Turnhout. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Cursus of workshop Verwijder filter Oud-Turnhout Verwijder filter Alle filters verwijderen. Zoek sneller volgende keer.
Workshop Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een workshop tijdens een Wikimedia conferentie in Japan in 2009. Een workshop Engels voor werkplaats is een onderwijsactiviteit waarin actieve deelname een belangrijke rol speelt. De workshop kan zich over een of meer dagen uitstrekken. Het is een vorm van onderwijs waarbij theorie en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Terwijl een docent of iemand in een docerende rol een onderwerp uitlegt laat deze dadelijk zien hoe dit in de praktijk uitgevoerd moet worden. Daarna wordt van de deelnemers verwacht dat zij het vertelde actief toepassen.
Valkerij roofvogel workshop. Valkenier workshop met roofvogels.
Wij hebben de workshop Valkerij Proeverij bijgewoond en dit was echt geweldig. Het was een enerverende dag het was leerzaam en we hebben prachtige roofvogels gezien. We hebben echt genoten. Het was een hele gezellige workshop de Valkerij Proeverij. De workshop was open en toegankelijk waardoor het voor iedereen leuk was! Kortom een echte aanrader! Volg ons op Facebook!
Workshop tadelakt leem en vele andere.
WORKSHOP Leem EXTRA op 23/06/2017 VOLZET. Een huis afgewerkt met leem bevordert de gezondheid en zorgt voor een aangenaam woonklimaat. Breng een bezoekje aan onze showroom. Workshop tadelakt leem en vele andere. Ecostore organiseert op regelmatige tijdstippen workshops en infosessies over tadelakt leem en kalei en dit voor particulieren en professionelen. Wilt u zich ook graag verdiepen in een van deze onderwerpen? Klik op de workshop van uw keuze en schrijf u in! Wilde u altijd al met materialen als leem of tadelakt leren werken? Volg dan zeker een van onze workshops door onze enthousiaste professionals. We hebben een vaste jaaragenda waarin volgende cursussen werden vastgelegd.
Maakworkshops.
Kies een van onze workshops over een onderwerp waar je meer over wilt leren. Selecteer een van onze winkels waar je de workshop wilt volgen. Reserveer en volg workshop.

Contacteer ons