Op zoek naar workshop?

workshop
Workshops CÎME.
Formule 1: CÎME workshop @ Brussel / @ Aalst / @ Mechelen / @ Antwerpen / @ Leuven / @ Gent / @ Lokeren / @ Lier / @ Sint-Truiden / @ Hasselt / @ Sint-Niklaas / @ Asse / @ Drongen / @ Denderhoutem.

In de workshop wordt creatief omgesprongen met recyclagematerialen. Van oude meubelen worden nieuwe creaties gemaakt, die in de kringwinkels van t rad te koop worden aangeboden. In De Kringwinkel van Beernem is er bovendien een vaste afdeling waar deze leuke gepimpte meubeltjes verkocht worden.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Van 6 april 2019 tot 15 juni 2019. Contakids Lede losse proef en opfrissessies op zaterdag / speel en beweegmethode van ouders en kinderen van 2, 5 tot 5 jaar. Lede, p l a y g r o u n d s. Cursus of workshop.
Workshop: delende stad Stadslab2050.
Het project De Delende Stad duikt de diepte in, op zoek naar het antwoord op de vraag: Wat is de rol van de stad in de ontwikkeling van de deeleconomie van morgen? Op 14/11 staat een eerste workshop op het programma.
Workshop De Munt / La Monnaie.
We stellen je twee actieve workshops voor: de ene focust zich op stem en zang, de andere op taalcoaching. Kom alles te weten over hoe zangers de meest onmogelijke noten halen in de meest onmogelijke talen! Ateliers van de Munt.
VDAB-CC Home.
Antwerpen, Vennootschapsbelasting Workshop 2: Belastbare en vrijgestelde reserves. 23 Apr 2019 0900: VDAB Antwerpen: Copernicuslaan 1, lokaal 2.08, 2018 Antwerpen. Leuven, BTW Workshop 1: Binnenlandse verrichtingen, recht op aftrek, tarieven. 23 Apr 2019 0900: Leuven: Interleuvenlaan 2, lokaal A036, 3001 Leuven.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Action Workshops Streetwize.
Zo zal een workshop Positieve focus voor een team van leidinggevenden wellicht eerder gericht zijn op het integreren en behouden van een positieve ingesteldheid binnen het team, terwijl dezelfde workshop voor medewerkers zich veelal zal toespitsen op de vraag hoe ieder van hen als individu positief gefocust kan blijven.

Contacteer ons