Meer resultaten voor Manager

Manager
Manager Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een manager, leidinggevende, beheerder of chef is iemand die managementactiviteiten beoefent. Taken en functies van managers bewerken. Volgens Henry Mintzberg, een Canadees managementwetenschapper, beoefent een manager drie typen activiteiten.:
Jobs VandenBorre.be: District Manager Limburg.
Home Vacatures Overzicht vacatures District Manager Limburg. District Manager Limburg. U bent verantwoordelijk voor de winkels in uw regio. U bent een spilfiguur in het dagelijks functioneren van de winkels en fungeert als het aanspreekpunt voor de winkelmanagers en het winkelpersoneel.
Brussels Airport Jobs.:
Manager van het Jaar 2018.
De lezers van Trends en de jury hebben Johan Thijs, de CEO van bank-verzekeraar KBC Groep, verkozen tot Manager van het Jaar 2018. De 53-jarige Limburger, die daarmee zijn derde nominatie verzilvert, is de 34ste Trends Manager van het Jaar.
Wat is een manager? Vacatures.nl.
Dat is afhankelijk van de ontwikkelingen van en kansen binnen het bedrijf, de geleverde prestaties en de managementvaardigheden van de trainee. Belangrijke onderwerpen: bijscholing manager, carrière manager, manager worden, omscholing manager, opleiding manager, opleidingsniveau manager, studeren voor manager, studie voor manager.
Johan Thijs is manager van het jaar De Standaard.
Voorts krijgt Thijs lof voor de manier waarop hij met KBC inspeelt op en investeert in de digitalisering van het bankieren. Aan Franstalige kant werd Jean-Jacques Cloquet, de ex-topman van Brussels South Charleroi Airport BSCA, verkozen tot manager van het jaar.
Intelligent Touch Manager Daikin.
Intelligent Touch Manager. Intelligent Touch Manager. Regel uw hele gebouw op een efficiënte manier vanaf één centrale interface met het gebouwbeheersysteem van Daikin. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u uw klimaat van overal en op elk moment regelen en zo het optimale comfort bereiken.
Wat is het gemiddeld salaris van een manager? Vacature.com.
Schrikken verantwoordelijkheid en een team leiden je niet af en kan je goed plannen, organiseren en delegeren? Dan is manager worden misschien wel een volgende stap in jouw carrière! Account manager, event manager, marketing of sales manager, de mogelijkheden in een managementfunctie lijken oneindig.

Contacteer ons