Resultaten voor plan

plan
Plan International België: gelijke kansen voor meisjes en respect voor kinderrechten.
Plan International België streeft naar een wereld waar alle kinderen, meisjes én jongens, de kans krijgen om naar school te gaan, zelf keuzes te maken over hun lichaam en leven, deelnemen aan beslissingen die voor hen belangrijk zijn en zich ontplooien vrij van angst en geweld.
KBC Home Pension Plan KBC Bank Verzekering.
Het KBC Home Pension Plan is een product van KBC Verzekeringen NV Professor Roger Van Overstraetenplein 2 3000 Leuven België BTW BE 0403.552.563 RPR Leuven IBAN BE43 7300 0420 0601 BIC KREDBEBB Onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014 KB 4 juli 1979, BS 14 juli 1979 door de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, België.
Junior Plan Baloise Insurance.
Junior Plan is een soepele spaarformule waarbij u als grootouders op een regelmatig tijdstip een vast bedrag kunt sparen voor uw kleinkind. U kunt vrij kiezen wanneer u de polis Junior Plan onderschrijft, als het maar vóór de 15e verjaardag van het kind is.
Plan je bezoek Koninklijk Museum voor Midden-Afrika Tervuren België.
Plan je bezoek. Geschiedenis van het museum. Steun het museum. Kleuter lagere school. Ontdek ons onderzoek. Steun ons onderzoek. Contacteer onze teams. Missie en organisatie. Secondary menu mobile. Home Bezoeken Plan je bezoek. Plan je bezoek. Schenk aan het museum.
Plan organisatie Wikipedia.
Plan voorheen Foster Parents Plan is een organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking. Plan heeft de grootste bekendheid gekregen door het financieel laten adopteren van kinderen in de derde wereld door pleegouders in het westen, maar het geeft ook veel geld uit als medefinancieringsorganisatie.
Fix and Income Plan NL.
Het Fix Income Plan is een individuele levensverzekering tak 21 van AG Insurance, NV, buiten fiscaliteit, naar Belgisch recht, en aangeboden door BNP Paribas Fortis. Fix Income Plan richt zich tot spaarders die in alle veiligheid hun geld wensen te investeren en die hieruit een regelmatige rente wensen te ontvangen en tevens het geïnvesteerde bedrag premie excl.
Dry Plan.
DRY PLAN bellen! Stuur een bericht Direct bellen. Dry Plan heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in vochtbestrijding. Wij brengen een uniek concept waarbij we u begeleiden vanaf de diagnose van de vochtproblemen tot na de uitvoering van de werken en dit in alle objectiviteit!
Plan Magazine.
EBTCA architecten Archiles architecten. Ontdek onze partners die PLAN 08 mogelijk maakten.: Nu online: Plan 08. Het klimaat leeft meer dan ooit. In Brussel komen 75000 mensen op straat voor een ambitieuzer klimaatbeleid. Spijbelende scholieren tonen hun bezorgdheid over hun toekomst.

Contacteer ons