Op zoek naar Academy?

Academy
Academy Protime.
Dit betekent dat u kunt profiteren van een complete service, van tijdregistratie tot en met payroll management, bij een leverancier. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren.
Miele Academy.
Met de Miele Academy willen we u als Miele-dealer enerzijds optimaal ondersteunen om de Miele toestellen te verkopen. Anderzijds is er ook een aanbod aan technische opleidingen indien u de Miele SAS Software benut. En sinds kort is er ook een mobile learning site! Meer info over de Miele Academy?
Construction Academy Confederatie bouw limburg.
Naast de provincie Limburg en de Confederatie Bouw Limburg zelf, zorgde ook Europa, via EFRO, voor de nodige financiële middelen voor de uitbouw van de Construction Academy. Een belangrijk deel van de activiteiten op de Bouwcampus kadert in de transformatie van de bouwsector.
Jaga Academy.
Lage temperatuur verwarming Low-H 2 O DBE t.o.v. Lage temperatuur verwarming DBE t.o.v. Lage temperatuur verwarming DBE t.o.v. Lage temperatuur verwarming Tempo t.o.v. Lage temperatuur verwarming Tempo t.o.v. Verbindingslaan 16 B 3590 Diepenbeek BTW BE 0413.382.425 IBAN BE16 4592 5030 0174.
Eekhout Academy.
CONTACT HELPDESK INLOGGEN. Eekhout Academy: opleidingen op maat van elke leraar en school. Maak werk van de toekomst, zet in op professionaliseren en versterk je talent met een opleiding uit de duizend. Zoek je opleiding. Your submission has been received!
MM Academy De Munt / La Monnaie.
Ons orkest onze koren. De MM Academy is het project waarmee de Munt sinds 2015 studenten van de acht Belgische conservatoria de kans wil geven om hun opleiding aan te vullen met een professionele stage in het koor en orkest van een operahuis.
Zehnder Academy.
Met deze erkenning bevestigt FVB Constructiv het hoge professionele niveau van de Zehnder Academy opleidingen. Dankzij de erkenning door het FVB Constructiv, kunnen deelnemers de uren die zij besteden aan de verplaatsing en het volgen van de opleiding voortaan ook recupereren.
Welda Lassen Machines Tools.
Spring gerust even binnen en ontdek als eerste Welda academy. VCL en WELDA staan voor je klaar. OFFICIËLE OPENING 18u 21u. Vanaf 18u kan je welda academy verkennen met een hapje en een drankje. Welda academy, een nieuw begrip in de regio.

Contacteer ons