Meer resultaten voor CRM

CRM
CRM software.
Wat is CRM? CRM is de afkorting van Customer Relationship Management, een veel gebruikt begrip in de wereld van verkoop, marketing en services. CRM kent vele definities, maar de bedoeling van CRM komt meestal neer op het beter opvolgen en bedienen van klanten en relaties, binden van klanten en meer verkopen.
Wat is CRM en waarom zou ik dit implementeren?
U vindt hieronder een geanimeerde videoclip van vier minuten waarin Nancy Rauseo uitlegt wat CRM is en waarom CRM zo belangrijk is voor uw onderneming. De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management C.R.M. CRM assisteert account managers in hun dagelijkse taken.
CRM SOCIALware.
Home / browse / CRM. Dynamics CRM Basic Device CAL. Administratieve kosten: 1500, BTW. Dynamics CRM Basic Use Additive Device CAL. Administratieve kosten: 1000, BTW. Dynamics CRM Basic Use Additive User CAL. Administratieve kosten: 1700, BTW. Dynamics CRM Basic User CAL.
Customer relationship management Wikipedia.
De context waarin de afkorting CRM gebruikt wordt, is meestal die van CRM-systeem, zijnde een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met deze klanten. De term CRM werd eind jaren negentig geïntroduceerd door dr. Er zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij CRM-applicaties.
CRM-software: spek voor uw bek of niet?
Er bestaan daarnaast heel wat CRM-oplossingen die meer afgestemd zijn op de noden van grotere ondernemingen en KMO's: Salesforce.com, Microsoft Dynamics CRM, Efficy, Deze oplossingen pakken uit met krachtige functionaliteiten en integratiemogelijkheden maar ook met een hoger budget! Play Play More.
Sales, Service Marketing CRM Realdolmen.
De voorbije jaren is de klant centraler gaan staan en zien bedrijven het belang in van de software om de relatie met hun klanten te verbeteren. Zaken zoals service management, field management en social CRM spelen daarbij zeker een rol.
Heli Verhuur Verkoop Service Maeda MC174 CRM.
Heli Safety Academy. Huren / Overzicht / Hijs en heftoestellen / Minikranen / Spinkranen / Maeda MC174 CRM. Deel dit product op. Spinkranen Maeda MC174 CRM. Huur dit product Offerte. tot en met. Postcode en gemeente Werf. Postcode en gemeente.
CRM Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met CRM of met CRM in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van CRM inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van CRM en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons