Resultaten voor CRM

CRM
CRM SOCIALware.
Home / browse / CRM. Dynamics 365 for Team Members On-Premises Device CAL Discounted. Kortingsprijs: 9600, BTW. Dynamics 365 for Customer Service On-Premises Device CAL Discounted. Kortingsprijs: 1.20000, BTW. Dynamics 365 for Team Members On-Premises User CAL Discounted. Kortingsprijs: 9200, BTW.
Customer relationship management Wikipedia.
De context waarin de afkorting crm gebruikt wordt, is meestal die van crm-systeem, zijnde een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met deze klanten. De term crm werd eind jaren negentig geïntroduceerd door dr. Er zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij crm-applicaties.
CRM-software: spek voor uw bek of niet?
Er bestaan daarnaast heel wat CRM-oplossingen die meer afgestemd zijn op de noden van grotere ondernemingen en KMO's: Salesforce.com, Microsoft Dynamics CRM, Efficy, Deze oplossingen pakken uit met krachtige functionaliteiten en integratiemogelijkheden maar ook met een hoger budget! Play Play More.
Sales, Service Marketing CRM Realdolmen. background. Layer 1.
De voorbije jaren is de klant centraler gaan staan en zien bedrijven het belang in van de software om de relatie met hun klanten te verbeteren. Zaken zoals service management, field management en social CRM spelen daarbij zeker een rol.
Online CRM Billonline.
Zonder degelijke database CRM kan je jouw klanten en leveranciers onmogelijk beheren. Billonline doet dat voor jou! De software verzamelt alle gegevens en zorgt ervoor dat je die steeds onmiddellijk bij de hand hebt. Niet enkel op bedrijfsniveau, maar ook op contactniveau.
CRM Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met CRM of met CRM in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van CRM inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van CRM en verwijzingen daarnaartoe.
Homepage MyDigi.
Wij bieden bovenop uitgebreide CRM, facturatie en projectmanagement ook oplossingen voor jouw specifieke business. Dit alles in een overzichtelijk geheel. Behoud ook steeds de controle dankzij onze dashboardfuncties, leadopvolging en mailcampagnes. Via de scenarios start je bovendien alles procesmatig op.
ERP/CRM-systemen Lab9 Apple Premium Reseller.
Ook voor Mac bestaan ERP en CRM systemen die het je toelaten om alle aspecten van je business te beheren, te volgen en te doen groeien. Lab9 Business werkt hiervoor samen met gespecialiseerde partners. Online Grafics NV. 056 255 511.

Contacteer ons