Op zoek naar CRM?

CRM
Customer relationship management Wikipedia.
De context waarin de afkorting CRM gebruikt wordt, is meestal die van CRM-systeem, zijnde een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met deze klanten. De term CRM werd eind jaren negentig geïntroduceerd door dr. Er zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij CRM-applicaties.
CRM Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met CRM of met CRM in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van CRM inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van CRM en verwijzingen daarnaartoe.
Efficy CRM online software Customer relationship management.
Efficy onderschrijft uw keuze: u kan de software gebruiken vanuit de cloud SaaS en u kan ze op uw bedrijfssite installeren. 70.000 tevreden gebruikers. 2.000 tevreden bedrijven. De Efficy CRM klanten. Ontdek de klantengetuigenissen op onze klantenpagina. Alles moet geconverteerd worden in taken.
2015 Inschrijven nieuwsbrief sidebar.
Sales, Service Marketing CRM Realdolmen.
CRM om uw klanten centraal te zetten. Customer Relationship Management CRM is al lang niet meer een systeem dat alleen dient voor de opvolging van uw verkoopteam. De voorbije jaren is de klant centraler gaan staan en zien bedrijven het belang in van de software om de relatie met hun klanten te verbeteren.
Een totaalbeeld van uw klant met CRM software.
Een overzicht op uw onderneming met CRM. CRM is meer dan verkoop, marketing en klantenservice. De software helpt u om uw kosten te verlagen en uw winstgevendheid te verhogen door uw marketing, prospectie, verkoop en dienst-na-verkoopprocessen te organiseren en te automatiseren.
ITSM/CRM Smals.
Ontvang onze nieuwsbrief. IT Service Management en Customer Relationship Management. De opdracht beoogt de afsluiting van een raamovereenkomst voor de levering van een geïntegreerde oplossing die bedoeld is voor de activiteiten Support eerste lijn ITSM/CRM IT Service Management en Customer Relationship Management en voor aanverwante diensten.

Contacteer ons