Resultaten voor CRM

CRM
Wat is een CRM systeem? Teamleader.
Het customer relationship management systeem helpt je daarna om de contactmomenten die het bedrijf met de personen in het CRM systeem heeft, bij te houden en op te slaan. Als je gebruik maakt van een online CRM systeem en contactkanalen hieraan koppelt, kan dit automatisch.
2015 Inschrijven nieuwsbrief sidebar.
Customer relationship management Wikipedia.
De context waarin de afkorting CRM gebruikt wordt, is meestal die van CRM-systeem, zijnde een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met deze klanten. De term CRM werd eind jaren negentig geïntroduceerd door dr. Er zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij CRM-applicaties.
CRM Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met CRM of met CRM in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van CRM inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van CRM en verwijzingen daarnaartoe.
CRM-systeem Teamleader.
Elk contact met je klant registeren en klantrelaties ondersteunen. Je nieuwsbrief versturen vanuit het geïntegreerde platform. Dankzij de online CRM software van Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe.
CRM-software: spek voor uw bek of niet?
Er bestaan daarnaast heel wat CRM-oplossingen die meer afgestemd zijn op de noden van grotere ondernemingen en KMO's: Salesforce.com, Microsoft Dynamics CRM, Efficy, Deze oplossingen pakken uit met krachtige functionaliteiten en integratiemogelijkheden maar ook met een hoger budget! Play Play More.
2015 Inschrijven nieuwsbrief.
CRM Group CRM.
Voorstelling CRM Group. De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group.

Contacteer ons